(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
если у вас горизонт инвестиций достаточно большой (10+ лет), то стоимость ребалансировки и переход в bond etf "перед" рецессией (если вы угадаете этот момент !) и последующий выход обратно в стоки (если вы опять угадаете момент!) может быть дороже чем потенциальные потери в сценарии "просто переждать"
-
они за это время ещё пару раз упадут и вырастут
-
Да, вполне, но если его ни разу не упрекнули, то выходит всех устраивает активность?
-
VFV - то стоки, які так само падатимуть ІМО. Я думаю розділити на VFV та нехеджований (навряд КАД зміцниться) ЕТФ на американські бонди
-
Так а может ему не прилетало ни разу "работай активнее" и он думает что всех всё устраивает?
-
Тобто можна бути аморфною людиною де тишком нишком чекати коли тобі прийде завдання - замість того щоб самому розібратися що робити якщо нічого робити? Може це в мене така біда, але я якось не чекаю коли мені менеджер особливо поясне що треба робити а сам якось в цьому розбираюсь якщо в нього нема часу, та і взагалі усіляко допомагаю йому робити його справи.
-
Коротше, "в Торопце сістєма ПВО отработала, бєзпілотнікі збілі" — каже російський чиновник на тлі безперервних звуків детонації