(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво, почитай. Суд в Україні над дп документ в Італії що не видає - ВИГРАЛИ! opendatabot.ua/court/120911692-b85b4880a44a1c514c85aea137c2ab35 "про зобов`язання Державного підприємства «Документ» здійснити передачу паспорта громадянина України для виїзду за кордон до відокремленого підрозділу, який здійснював приймання документів для їх оформлення - філії Державного підприємства «Документ» в Італійській Республіці. "
-
Чет сбит прицел у Катрана
-
Дякую за допомогу!
-
Makes sense
-
А коли зʼявиться lmia то поміняю
-
Тоді просто відповісти ʼno’ отут (це під вкладкою про job offer) а іншу інфу залишити?
-
Так, я теж так думаю зробити після наполегливих ʼare you sure everything is true’. Але вагаюсь коли розумію що в мене є ʼjob offerʼ та ʼworkʼ тут, і навіть не знаю що більше тоді брехня :)
-
Найкраще спитати юристів, але раз питаєте: перший раз чую, щоб cuaet вважали LMIA exempt, але перечитайте в них на сайті критерії. ЕЕ анкету можна міняти, брехати не можна і LMIA info в вас ще нема, то може просто вибрати, що нема джоб офера з ЛМІА, щоб анкета вже була в ЕЕ пулі, а коли зроблять ЛМІА, то поедітаєте анкету?
-
А потім коли додаю поточну роботу в досвід мене питає оце, і я не знаю що відповісти якщо lmia нема але має бути через пару місяців. Чи lmia потрібен програмістам?