(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую за допомогу!
-
Makes sense
-
А коли зʼявиться lmia то поміняю
-
Тоді просто відповісти ʼno’ отут (це під вкладкою про job offer) а іншу інфу залишити?
-
Так, я теж так думаю зробити після наполегливих ʼare you sure everything is true’. Але вагаюсь коли розумію що в мене є ʼjob offerʼ та ʼworkʼ тут, і навіть не знаю що більше тоді брехня :)
-
Найкраще спитати юристів, але раз питаєте: перший раз чую, щоб cuaet вважали LMIA exempt, але перечитайте в них на сайті критерії. ЕЕ анкету можна міняти, брехати не можна і LMIA info в вас ще нема, то може просто вибрати, що нема джоб офера з ЛМІА, щоб анкета вже була в ЕЕ пулі, а коли зроблять ЛМІА, то поедітаєте анкету?
-
А потім коли додаю поточну роботу в досвід мене питає оце, і я не знаю що відповісти якщо lmia нема але має бути через пару місяців. Чи lmia потрібен програмістам?
-
Всім привіт! Хочу спитати про Express Entry. Я нещодавно почав працювати в новій компаніі, але LMIA і нового ворк перміта не отримав (поки що, бо там якийсь завтик з юристами). Чи можу я в профайлі все одно вказати що маю Job Offer? Бо якщо я так роблю - я бачу що є поле (як на скріншоті) і я не знаю що краще там вибрати. Технічно CUAET work permit - exempt від lmia чи ні?
-
А можна ковід ще раз і фул ремоут на кілька років
-
Ну, люди надіються, шо Bank of Canada, FED і інші світові банки вирулять(soft landing). І тут два варіанти: або вирулять, або не вирулять, настрої вічно коливаються :) Що робити - я подивився що ставалося минулих рецесій. Головне, що виніс, крім коливання цін - бажано не втратити роботу :)
-
Офіцер на кордоні просить сказати "паляниця" та написати "ґава". Якщо завалити теми, то у ворк-перміті замість помітки CUAET буде RUAET, а з ним вже далі будуть проблеми
-
Привіт, громадо. Хто що думає з приводу лячних новин про настання рецесії найближчим часом? Що робити, куди бігти?