(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
з ними не була, дякую, гляну їх вакансії
-
до речі, можете переглянути книгу по тех співбесідам, це авторки сайт такий кончений і досить популярний: www.amazon.ca/Cracking-Coding-Interview-Programming-Questions/dp/0984782850
-
Мне больше всех понравилось собеседоваться в snowflake. Самые адекватные и интересные вопросы задавали, без литкода чисто фронт.
-
Frontend
-
Дякую!
-
з мого досвіду, поки в гугл було найадекватніше) але вони хотіли мене в польщу на зп нижчу, ніж я мала
-
Ну гугл мені точно не світить з моїм стеком 😂 Але цікаво що це за позиція була?
-
Так же там был чел который имел очень сильный акцент и я понимал только 60% где-то. Но с этим ничего не смог поделать, кивал и соглашался 😄
-
Пока самое сложно было в гугл. В их блокноте просто текстом кодить, но это должен быть рабочий код 😬
-
один із жахів - це е***тий сайт, на якому вони висилають завдання, його типу перевіряє робот, але багів забагато - ругається на прості методи типу length, count, etc. до людей достучатися неможливо. ще в мене був досвід з пінтерест, мені дали дівчину інтерв'юєра китаянку, яка ледве говорила англійською. я написали про це ічару, їй було пофіг
-
ланцюг відповідальності мав би бути наче таким - Dev testing > Peer Review > QA
-
Ок. Якщо ми говоримо про ваш суб'єктивну думку з цього приводу, то я не буду продовжувати, адже я оперую виключно офіційними джерелами. В будь-якому випадку вирішувати потрібно @six0four Але хоча б по 10к евро на людину точно варто везти готівкою без декларування