(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Жизнь
-
Если с 3-ми лицами работать, то возможно. У меня был инцидент с BMO, что счет заморозили до выяснения. Я скинул с биржи скрины, где 6 ордеров надо было объяснить, и все. Вопросы отпали, аккаунт разморозили.
-
По этому надо считать.
-
Так же, там разница между продажей и покупкой тоже приличная
-
Если бы у меня была такая цель, я бы создал аккаунт на бирже, поддерживающей UAH и CAD, и там через объявления Р2Р искал бы мерчантов, которые работают БЕЗ 3-их лиц, и по самому выгодному курсу покупал бы USDT за UAH, и продавал бы USDT за CAD. Таким образом избежите комиссий за переводы. Либо же, как предложили ниже. "намати в банкоматах з usd рахунку, по 3000 cad на добу" - но надо учитывать, что курс может быть не биржевой, и на нем можно потерять не мало, если сумма большая.
-
Ситуация в странах разная. В Украине война. Если бы я выводил деньги оттуда, был бы один вопрос, но когда я наоборот в Украину деньги отправляю…
-
У місті Шпола на Черкащині проведуть тренінг з розвитку логіки та критичного мислення для жінок
-
Як раз спілкувались про сексизм в іншій гілці 😁
-
а я хз
-
📺 На кінофестивалі в Торонто таки покажуть фільм «Росіяни на війні», який відбілює російських окупантів у війні проти України. Про це свідчить розклад показів фільму на сайті фестивалю. Його покажуть у вівторок, 17 вересня, на двох сеансах. Кілька днів тому Міжнародний кінофестиваль у Торонто (TIFF) заявив, що призупиняє покази «Росіяни на війні» через «значні загрози для роботи фестивалю і громадської безпеки». ▪️ Фільм «Росіяни на війні» зняла ексдокументалістка Russia Today Анастасія Трофімова. Герої фільму — «бідні прості росіяни», які воюють тільки за гроші, не розуміють, навіщо треба ця війна, і взагалі ними маніпулюють політики. Там є персонаж українець, який воює за РФ і розповідає про громадянську війну в України. Ще один персонаж транслює наратив РФ про українців-нацистів.