(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сначала девы кто ревьювил, потом куа. Если это систематично - менеджмент.
-
Винні куа :) це їх обов'язок, перевірити, якщо херню роблять - зупинити, якщо не хочуть зупинятися робити херню - писати листи вище. Якщо вище апрувлять робити херню - вимагати від відповідального писати листа де вказує що відповідає за майбутню херню. І все, якщо все пройшло ок - на куа як завжди покривають головою що дують на молоко, а якщо ні, і херня все ж трапилась - є винуватий :)
-
Заполнить форму чтоб я получил 50 баллов не могут 😬
-
Та ну 😵💫
-
Про собаку це реальна історія. Прихожу з дитиною рано на майданчик - а там в пісочниці куча. Нікого нема. Думаю схожу додому за лопатою, бо скоро ж ще діти придуть гратися. Пішла за лопатою - повертаюся а там вже 2 інші мами прийшли, пришлось ще пояснювати шо “це не я зробила, я просто приберу” а то ще подумають що то моя куча. Ну тобто я згодна що кожен з нас має прикласти зусилля щоб прибрати (якщо має можливість), але не кожен винен
-
Ну вдруг на работе коллеги будут обсуждать новую инфу, надо понять что они там видели 😬
-
Так, це я згодна, що подобається чи ні - але так прийнято. Знайшла книжку про teamwork почитаю ще її. І ще мені сподобався онлайн-тест на teamwork - там практичні ситуаціі і 5 варіантів “що ви зробите в такій ситуації” - там деякі “правильні” відповіді були неочікувані як на мене
-
Так выходит надо посмотреть чтобы понять есть пропаганда или не?
-
Иногда у тебя нет права выгнать псину 😬
-
класичні відірвані від жорсткості життя сжвшники - за все хороше проти всього поганого
-
ну типу да, придумали отмазку шо погроз багато, кончені
-
Друге - подобається вам, чи ні, а то популярна думка. Я раз теж "не правильно" ляпнув на співбесіді. Вся команда несе відповідальність, бо ніхто ні на якому етапі не замітив. Ні деви на код ревю, ні куа на тестуванні, ні... і так далі. По аналогії з собакою - всі винні, бо ніхто з команди не вигнав собаки з пісочниці, хоча всі там були