(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
класичні відірвані від жорсткості життя сжвшники - за все хороше проти всього поганого
-
ну типу да, придумали отмазку шо погроз багато, кончені
-
Друге - подобається вам, чи ні, а то популярна думка. Я раз теж "не правильно" ляпнув на співбесіді. Вся команда несе відповідальність, бо ніхто ні на якому етапі не замітив. Ні деви на код ревю, ні куа на тестуванні, ні... і так далі. По аналогії з собакою - всі винні, бо ніхто з команди не вигнав собаки з пісочниці, хоча всі там були
-
не будуть же показувати
-
У нас був мідл який тупо НЕ міг іноді зробити таску. Він сидів по півтора тижня, потім присилав якийсь код який робить щось не то шо просили. Або даєш research - подебажити найти чому баг при певних умовах (подивитися логи, спробувати зарепродюсити) - він знов півтора тижня шукає “я нічого не знайшов” - даєш іншій людині знаходить за сутки проблему Тобто НЕ всяка людина може осилити ЛЮБУ таску І це ще тому мідлу не давали шось серйозніше коли треба і research зробити і архітектуру придумати і щоб воно high load витримувало
-
У нас кожна людина відповідає за свій «проект» і тільки на відповідні коли її додають ну і офк ПМ. Ну а команда може обговорити дизайн і тд. На тех колі внутрішньому раз на тиждень чи іноді кілька разів на тиждень
-
Тогда пригорать заслуженно)
-
Когда нам такое говорили девы шли тестить мануально на пару недель (на прошлой работе) 😄
-
2е очень сильно отравляет жизнь. И эти игры с размыванием ответственности только вредят всей команде. Но это с моего опыта.
-
Я буду збирать «фрази менеджерів від яких в мене підгорає» 1) «Будь-яка людина може зробити будь-яку таску» Я їй пять раз пояснювала, що я НЕ станцюю гопак навіть якщо мене дуже сильно мотівірувать 2) «Якщо трапилась помилка - це помилка всієї команди» Так, а якщо у нас в пісочницю насрала якась собака - це какашки кожного з нас 😂