(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тогда пригорать заслуженно)
-
Когда нам такое говорили девы шли тестить мануально на пару недель (на прошлой работе) 😄
-
2е очень сильно отравляет жизнь. И эти игры с размыванием ответственности только вредят всей команде. Но это с моего опыта.
-
Я буду збирать «фрази менеджерів від яких в мене підгорає» 1) «Будь-яка людина може зробити будь-яку таску» Я їй пять раз пояснювала, що я НЕ станцюю гопак навіть якщо мене дуже сильно мотівірувать 2) «Якщо трапилась помилка - це помилка всієї команди» Так, а якщо у нас в пісочницю насрала якась собака - це какашки кожного з нас 😂
-
Знайшов таке: Чехія заробила на українцях більше, ніж витратила на їхні виплати — Міністерство праці та соціальних справ Чехії. Так, за перше півріччя 2024 року Чехія заробила 4,4 млрд крон ($194,7 млн) — це різниця між витраченими на допомогу біженцям (7,3 млрд) і податками (11,7 млрд), які українці, що працюють, сплатили до бюджету. Крім того, близько 118 тисяч українців працюють у Чехії, що допомагає вирішувати проблему дефіциту робочої сили в країні. За даними досліджень, 30% українців мають більше однієї роботи.
-
вестерны..