(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мене теж звільняли на вигідних мені умовах якщо що)
-
А шо білий цисгендер не може також юристів найняти?)
-
я питав які бенефіти можна отримати якщо ти не білий цисгендер, так ніхто і не сказав)
-
Якщо хтось ще має ілюзії щодо підтримки Трампом України, то заява Джей Ді Венса їх розвіює. План Трампа - віддати усі окуповані території Росії та змусити Україну не вступати до НАТО. Кандидат у віцепрезиденти США від Республіканської партії Джей Ді Венс представив потенційний підхід адміністрації Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні, заявивши, що він може включати створення "демілітаризованої зони" на українській території та відмову України від членства у НАТО.
-
тут все була колись ця дискуссія)
-
Але якщо ти білий гетеросексуалний чоловік (та й жінка не далеко) - даефакто то будеш найбільш дискримінований чувак. Знайомий однієї з азійських країн так і звільнявся з роботи кажучи що його дискримінують, але він готовий просто звільнитись і рухатись далі. а по факту просто щоб звільнитись на вигідніших умовах.
-
Отак вони і бомжів люблять на словах, це не складно)
-
Буквально на днях мій товариш в уберітсі довго віз замовлення, приїхав вибачився і той чувак посміхається, окей окей каже, но ворріес, закриває двері і за дверима кричить СТУПІД ІДІОТ!!!
-
Чи з лгбт так само
-
Серед місцевигя маю на увазі
-
Тут взагалі рівень лицемірства набагато вищий ніж в Україні
-
вона мені зрозуміла) просто лицемірна)
-
ну лівачки так точно
-
а чого, от прямо усі канадці люблять бомжів?))