(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
і тим паче претензія в дусі ось тобі не подобаються індуси - значить ти нічим не кращий за них бо це расизм теж так собі
-
Ну навіть якщо казати тільки про англ, як можно досконало її вивчити якщо ти не використовуеш її 24/7?
-
ні, не згоден асиміляція це не про заміщення своєї культури чужою, це про вплетіння тебе як індивідуума в чужу культуру
-
Якщо хочеш асимілюватись швидко - то так
-
а як цьому завадить спілкування з українцями? якась дивна логіка, типу перетнув кордон канади і маєш ходити виключно в тім хортонс, полюбити хокей і літрами вживати кленовий сироп?
-
Таке ж було в аптеці, після того як ми четвертий раз перепитали шо він каже він такий - ви недавно приїхали да? ))
-
Та чого, надай мені аргументів (можна навіть без пруфіф) що такого індуси роблять
-
Не був значить. Давай кароч закінчувати цю дискусію, все одно ми залишимось при своїх кожен, назо тоді сотрясати
-
Проїздом на ніагару
-
Це не стосується ніяких узагальнень. Просто згадалось. До мене в сша якось пристав індус із бажанням побалакати. Я нічорта не розумів його вимову. А він мені пред'яву у підсумку кинув що як це так, що я не знаю англійську, і як мене взагалі взяли сюди на роботу
-
Ти був в бремптоні колись?
-
Ті і скільки часу потрібно щоб відповісти?
-
Я жив в торонто, і «напрягає» це не те саме що «ведуть себе як в мумбаї»
-
Сорян, нема стільки часу не це. Якщо тебе кількість індусів не напрягає я радий за тебе, можливо в альберті це не так помітно як тут в гта. Ну і просто мій рівень расизму повище та й все.
-
Як саме? Що такого вони роблять в канаді як у мумбаі
-
То не сходится з твоєю фразою про «дуже стараюсь»
-
Це для мене приємліма швидкість)
-
Це кажучи вже про культуру