(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну так і я це не канадцям кажу))
-
В канадській культурі так не прийнято)
-
Ну дивись, буквально твоє повідомлення про індусів це расизм)
-
Громко кушать сало
-
Обсирать других. Очень прямо говорить человеку о недостатках. Ныть
-
-
Та важко, якщо не ведеш себе як бидло і не плюєш під ноги то якихось бісячих культурних традицій я не знаю
-
Так і про нас можна)
-
США дозволять Україні бити по росії франко-британськими ракетами, але не американськими ATACMS Білий дім має намір дозволити Києву використовувати британські та французькі далекобійні ракети для ударів по території росії, але відмовить у використанні свого аналогічного озброєння. Штати вважають, що в такий спосіб уникнуть ескалації, оскільки «Франція та Британія візьмуть усі ризики на себе». Очікується, що Байден обговорить це питання з іншими європейськими лідерами, щоб з'ясувати їхню думку щодо цього. Джерело у британській оборонній сфері повідомило, що Сполучене Королівство не потребує підтримки інших країн НАТО для подальших кроків. Старший науковий співробітник Міжнародного інституту стратегічних досліджень із сухопутної війни Бен Баррі повідомив виданню The Times, що не здивується, якщо Байден займе «проміжну» позицію, оскільки «Франція та Британія братимуть на себе ризики від імені України та її союзників». «Це напівпозиція менша за те, що просила Україна, але краще, ніж нічого, з погляду Києва. Це збільшує ризик ескалації конфлікту проти Британії та Франції, але не проти США», – зазначив експерт. @OstanniyCapitalist
-
та я зрозумів що не про мене) телеграм поплавило
-
чи це тільки в мене так показується?)
-
бо я в цьому топіку вже кілька місяців нічого як не писав
-
це телеграму погано стало чи тут є мій двійник?
-
t.me/uaitincanada/98160/627475
-
Працівники банку просто супер) вони нефіга не шарять в їх роботі, просто смішно. Так, в ньому просто закінчилися 50ки, а по 20 більше 1000 не видає. Мені працівниця 15 хвилин доказувала що це не кеш закінчився, а проблеми з укр банком 😁 Проблема що їх аж 2 на все Торонто...