(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
як на мене проблема не в тому що вона говорить щось погане про правих, а проблема в порадах які або в сірій зоні або порушують закон явно хочуть депортувати когось не за гарну поведінку або вчасно зроблені\продовжені документи
-
Реакція росіянина у Курській області на Житомир
-
Ну так она член левой партии, конечно она будет говорить про правую что угодно)
-
з цим я згоден, сенс тексту особливо того параграфа якого я скинув не зміниться
-
Типова шовіністична група якась і шовіністичний пост
-
она открыто говорит, что главная угроза «демократическому строю» исходит от ПРАВЫХ! Но это как раз привычно и ожидаемо. Интересно другое - в своей ненависти к немцам, во всю пользуясь своим положением и деньгами немецких же налогоплательщиков, госпожа Реем пошла намного дальше. Она продвигает онлайн проект Handbook Germany, который, например, даёт советы мигрантам, как избегать выдворения из ФРГ. Есть, например, там такие: - Если угроза выдворения реальна, вы можете попросить убежища в церкви. Для это не обязательно быть христианином. - Если у вас нет паспорта, вас не могут департировать. - Вас не департируют, если вы заявите о пропаже ребёнка, которого «не можете найти» в день департации или докажете задним числом наличие психологической травмы, подученной из-за войны.
-
для контексту скопіюю текст
-
специфічно, якщо це і не порушення, в чому я не впевнений особливо про "заднім числом справка про психічну хворобу " то як мінімум сіра зона
-
Якщо в рамках закону, то це не порушення закону
-
особливо загубити паспорт чи дитину
-
ухилитись від депортації - це не порушення закону?
-
Чому порушити закон? Розказує які закони є - це погано? Подано як - о господи, вона не дає нам вигнати біженців
-
сорі, "уполномечена" через жопу прочитав