(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А люди?)))
-
Ну канада вже давно катить, дивно що розсінхрон з сша
-
Ну мб це й працює, хтось стежив чи буди якісь позитивні на думку палестинців реакіі країн де були іх мітинги?
-
Приклад. Ви наприклад нічого не зробили по задачі за тиждень, можна випетляти з неловкої ситуації за допомогою «високої» лексики: - Костя який у тебе прогрес? - Дякую за запитання. Я буду вельми вдячний якщо ви мені дасте можливість ще тиждень на відполіровку алгоритму, бо я вважаю такі професіонали як ми з вами не можуть релізити алгоритм без покращення його ще на 30% для економії ресурсів наших облачних функцій. Благодарю за розуміння, буду тримати вас в курсі Порівняйте з: - Костя який в тебе прогрес? - Єєєє… ммм… ну ще пару днів треба
-
Cool! Але він все одно проїбав позицію першої букви, лол
-
Я може тайну відкрию, це не тільки в кар'єрі так, welcome to society 😁
-
Інсайт тижня: я так зрозуміла - красиво розказувати - це прям ключовий skill для карʼєри. Якщо порівнювати дві людини - один прямий і чесний, а інший мутний і красиво розказує - то перемагає той що красиво розказує. Ясно що це крайні приклади, але красиво розказати це skill за допомогою якого багато чого вирішується?
-
Це gemini
-
🤷♂
-
До цієї o1 я тільки від github copilot в ide бачив вірну відповідь, ми ще жартували шо може він скриптик для цього написав behind the scenes
-
Поганий/недостатній training set, which is also at least partially similar across models? Хз
-
Лол, це якось пояснюється?
-
Не тільки у них Gemini, claude, whatever
-
Це раніше така бажина була?
-
Одне можу сказати Скільки літер R в strawberry воно тепер рахує вірно