(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми щойно переїхали, це недалеко від нас, залюбки б познайомилися з кимось бо зовсім одні поки)
-
13-15 вересня відбуватиметься Український Фестиваль в Торонто Підпишіться на соц мережі фестивалю у ФБ та Інста @bwvtuf щоб знати всі новинки про фестиваль
-
З пт по нд , десь мала посилання.
-
Який саме?👀
-
Чи хтось іде на український фестиваль в Етобіко на цих вихідних?
-
Так колы там премьера треба рецензії чи переказ цього фільму щоб канадцям казати де брехня
-
Взагалі сільверадо справився на ура. Я не уявляю як можна буксирувати щось важче дитячого візка без пятилітрового мотора. Під горку досить сильно відчувалося навантаження. Я думаю на звичайній машині не витягнув би мотор і згоріла б коробка так як ми в зворотньому напрямку їхали ледь не 100 миль постійно на підйом
-
Давно тут не було пікапів з мініками. Сьогодні підібрав ось цього солодкого пиріжечка в східному Вашингтоні. Ох він добіса і красивий в цю пору року. Я маю наувазі штат. Небо просто неймовірних кольорів. Іще немає сильних дощів і холоду але вже відчувається осінь. Короче поїздка вийшла гарна. Як я їх називаю - work and travel. Поєдную корисне з приємним.