(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
трамп на дебатах знатно проїбався
-
В мене знайома українка ходила декілька разів в поліцію через те що її колишній харасив - нічого особливого небуло)
-
Вітання, громадо! Маю питання - чи є хтось хто полетить до України, або хоч до Польщі в найближчий час? Треба передати один аркуш паперу (нотаріальну копію свідоцтва про народження, ніякого криміналу). Буду вдячний в пристойних рамках
-
Угу. На місці попросять ще згенерувати пдф через аппку та на пошту їм відправити
-
включно із лицарським турніром, боями на бревні, тортом з драконами, стрільбою з лука, метанням ножей та сокир, живою фолк метал групою і все таке інше 😃
-
Я не такий хардкорний, але тематичне весілля в жанрі фентезі/середньовіччя із дрес кодом в мене таки було )
-
Хехе Ні, не він мабуть - двох Джо знаю, але не дуже схоже )
-
Ймовірність близько 0.00001% мабуть, але чому б ні - його часом не Ярослав чи Тимур звали?
-
Так чисто раптово, часом не з Дніпра?
-
"Forsaken me in your heart, forsaken meeeeee oh trust in my self righteous suiciiiiide" "Saving me, for I was forlorn, in your light I am reborn" Вибачте, понесло)
-
10 год тюрми за це
-
Forsaken гарне слово, не так часто побачиш, я колись був в mmo клані Legion of the Forsaken Ще чудове та ще рідше слово - forlorn