(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шановні батьки ‼️ Для діток від 5 до 17 років. Проходить набір на курси з програмування та графічного дизайну. Підійде для дітей, які багато часу проводять за іграми або ютубом чи тік током🔥 Перший урок - БЕЗКОШТОВНИЙ✅ Є бажаючі? Пишіть + в особисті 💌
-
Може хто стикався. Новий роботодавець проводить мені бекграунд чек і просить надіслати йому підтвердження, що я працював на попередніх місцях роботи. Це може бути офер летер, такс формс і тд. Я йому кажу що то всьо конфіденшл і НДА. А він наполягає і обіцяє зберегти конфіденційність. Це норм практика? Вперше з таким стикаюсь
-
З бекграунд-чеком зараз у українців великі проблеми. Я чекаю завершення перевірки вже 2 місяці, оскільки компанія, яка її проводить (HireRight), не може завершити кримінальну перевірку в Україні. Я дуже близький до того, що мій оффер можуть анулювати, тому що мене більше не можуть чекати. Я знаю ще одну людину в аналогічній ситуації.
-
В мене бекграунд чек був дуже швидкий, але я надав ноу кримінал рекордс зі всіх країн де я жив до переїзду у Канаду, і це дуже допомогло.
-
Який жах. Тоді мої співчуття :(
-
Якщо маєш ноу кримінал рекордс виписку українську, запропонуй їм її. Компанія яка проводила мій чек взяла її навіть на українській мові, я пояснив як перевірити що вона справжня, і вони були дуже тому раді