(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Одного дня точно мало, за 3 в принципі можна головне побачити
-
Майданчик дійсно гарний, але це в іншу сторону від Нанаймо. Не факт, що воно того варте, якщо не їдете кудись в ту сторону на хайки maps.app.goo.gl/zY5D7hzEz9AoDp5RA?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Хто який досвід тут мав з зубами? Як я зрозумів з власного досвіду, багато клінік тут скамлять систему бенефітів навʼязуванням непотрібних процедур. Цікавлять такі пункти: 1) яку клініку рекомендуєте 2) скільки у вас вийшла чистка зубів окремо, і скільки враховуючи всі супутні процедури 3) скільки коштувала пломба окремо, і скільки з усіма супутніми процедурами У всіх бенефіти покривають 80% вартості, тому давайте домовимося називати повні ціни - ДО страховки.
-
Але в середньому все ж таки 80% на routine процедури, якщо є dental покриття
-
Так я підозрюю, що моя клініка пробила в цьому плані дно, трохи по цифрам: Огляд - 141 Два знімки - 47+55 Чистка - 167 + 111 + 46 + 23 В сумі - 592 за прийом Початковий запит - чистка 😅
-
Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції.Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся постійно з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб я та ви не постраждали. Картка для допомоги Юрію 5354287361033586 дякую,всім мира🙏Також є PayPal [email protected]
-
тут хтось в чаті точно знає, як перевірити картку на шахрайство, перевірте, будь ласка)