(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але в середньому все ж таки 80% на routine процедури, якщо є dental покриття
-
Так я підозрюю, що моя клініка пробила в цьому плані дно, трохи по цифрам: Огляд - 141 Два знімки - 47+55 Чистка - 167 + 111 + 46 + 23 В сумі - 592 за прийом Початковий запит - чистка 😅
-
Звертаємося до всіх небайдужих. Мій син Юрій, самого початку вторгнення долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. Має сина 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції.Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я знаходжуся постійно з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб я та ви не постраждали. Картка для допомоги Юрію 5354287361033586 дякую,всім мира🙏Також є PayPal [email protected]
-
тут хтось в чаті точно знає, як перевірити картку на шахрайство, перевірте, будь ласка)
-
щось не подумав погуглити чисто по номеру))
-
^ на думку приходять jobscan, indeed/linkedin resume builder, resumeworded; topresume та resume.io, jobscan premium із платних
-
Вітаю, поділіться, будь ласка, своїм досвідом сервісів перевірки резюме на ATS compliance, або просто на якість. Памʼятаю тут були обговорення, але щось нормально знайти не можу. Заздалегідь всім дякую 🙇