(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Swiss House of Representatives recognises Holodomor famine as genocide - SWI swissinfo.ch www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/swiss-house-of-representatives-recognises-holodomor-famine-as-genocide/87605880
-
Так
-
Останнім часом я бачу що вони говорять вже про МИР а не перемогу, всього лиш одне слово інше але вже ясно до чого ведуть
-
Байден у промові на Генеральній асамблеї ООН запевнив, що американська підтримка України триватиме доти, доки Україна не здобуде "справедливий і тривалий мир" ℹ️ підписатися
-
прям зеленського процитутвав
-
я у дворах з кільцем не бачив знаків, що дозволяють рух тільки в одному напрямку. можна ж в іншу сторону поїхати, де коротший шлях, чи є якесь правило, яке каже про внутрішні кільцьові двори як про односторонні дороги?
-
ну кстати конкретно в этой речи, он вроде сказал про нашу перемогу но в целом партнеры избегают этого слова, максимум "справедливый мир" и "отпор путину" так с 22 года было
-
www.bloomberg.com/news/articles/2024-09-24/ukraine-s-allies-play-down-hopes-for-zelenskiy-s-victory-plan-breakthrough?srnd=homepage-europe
-
Підтримка могла б бути посилена а не просто не послаблена
-
а щоб успадкувати нерухомість, треба протягом півроку прибути особисто для оформлення, чи існує механізм зробити це віддалено?
-
Вони вже прямо говорять підписуйте договорняк
-
Блінкен казав про перемогу, інші казали недопустити перемогу хуйлостану
-
Штати вже не звучать авторитетно, пройшла епоха
-
Про «план перемоги»: “Another official described it as a “wish list.”
-
Не знаю як в ваших провінціях, а в Манітобі є спеціальний знак для кул де саків
-
Працюєш там ?
-
Є ще такий: www.tealhq.com/ Мені сподобався як білдер, але є функції загальної оцінки і перевірки під конкретну позицію. Все є в безкоштовній версії.
-
А знак круга є?
-
немає. тому не бачу причин не поїхати в будь-яку сторону, виїжджаючи з такого кондо-двору
-
в Альберті такі позначають заїзд на вулицю, де тупік. Це може бути 1 велике коло з будинків (і посередині велике асфальтне коло), а може бути і декілька вулиць, але це єдиний заїзд і виїзд
23 Jan 2023, 01:02
569000/635306
about a minute ago