(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І безліміт?
-
🚀🚫 White House and Defense Department officials say that they have not heard a convincing argument from Ukrainian leaders that the possible targets within missile range in Russia would make a significant difference in Ukraine’s path to victory, - WP ❗️They say that using the missiles against targets in Crimea, as Ukraine has done so far, is a more worthwhile strategy that has already forced the Kremlin to pull forces back from the peninsula. ——— 🚀🚫 Представники Білого дому та Міністерства оборони кажуть, що не почули від українських лідерів переконливих аргументів про те, що можливі цілі в радіусі дії ракет у Росії суттєво змінять шлях України до перемоги, - WP ❗️Вони кажуть, що використання ракет проти цілей у Криму, як це робила Україна досі, є більш вигідною стратегією, яка вже змусила Кремль відвести сили з півострова.
-
Цікаво чи українська делегація погано пояснює чи вони просто не хочуть і шукають відмазки
-
Та хотілося б виїзжати
-
Спочатку стаді перміт, потім на його підставі візу, якщо планується виїжджати. Якщо не планується, то віза не потрібна.
-
Друзі а хто проходив процедуру заміни паспорта дитині? Точніше все шо після самого паспорта, він вже є. Треба якось в нього отримати візу знову? Потім стаді перміт знову? Може хтось писав гайд якийсь десь тут
-
Ой йой мені все-таки пропонує робити співбесіду рекрутер, яка пропонує багато $$$, але в компаніі де дуже пагані відгуки на glassdoor www.glassdoor.ca/Reviews/Dandy-NY-Reviews-E3321130_P2.htm?filter.iso3Language=eng Чоловік каже “ну сходи на собєс, ти ж нічого не втрачаєш” але мені здається, що навіть якщо все дойде до оферу - я не ризикну йти туди де такі пагані відгуки. Тобто пробувати піти на співбесіду чисто для тренування?
-
Якщо в тебе є ментальний і часовий ресурс, то чому би й не сходити? 💁♂