(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бомжі з даунтауну нашептали напевно)
-
Так
-
Я не сумніваюсь. Бажано взагалі все напалмом залити. Але що посприяє закінченню війни? Мене непокоїть, що ми таких аргументів не надаємо
-
А де можна подивитись що питають партнери? Чи може в тебе є якісь інсайди?
-
Чи це запит напряму в брітіш коламбію був?
-
Партнери канадський чатик ухилянтів запитали?)
-
Там купа цілей для них є 🤷♂ Я впевнений, що американцям їх показали, а вони жидко обділалися знову
-
Це не аналітика, це те що нас питають партнери, причому тут якійсь аналіз. Якщо потрібно аналіз, то можемо обсудити, чи погодяться на ці умови американці
-
Нахуя нам давати на них відповідь????
-
Так краще б медаптечки прислали
-
Щоб підтримати образ наддержави і борця за демократію 😉
-
Ні, навіщо саме давати ракети, і ми маємо давати відповідь на ці питання, а не кепкувати з них
-
Я взагалі не розумію суті питання. Якщо справді цікавить відповідь - тобі треба дивитись якісь військові канали які знаются на цьому, або мб на якомусь мілітарі форумі запитати. А якщо це риторичне питання в стилі «а нашо зеленський просить ракети», ну то ради лулзів, спеціально просить хуйню щоб канадських ухилянтів потроллити
-
Так, на всі ресторейшн та ендодонта. А коронки там 90% та безліміт, але ти можеш поставити нову коронку на певний зуб тільки раз в 5 років. Іншу частину бере на себе страховка чоловіка
-
Аналітика Арестовича
-
Нащо взагалі допомагати?
-
Ну ось саме так, не почули аргументів
-
Так що відповіли, які цілі, що змінять хід війни? Або цілі є, але хід не змінять
-
t.me/uaitincanada/98160/630732
-
А @knotri одразу починає кидатися шкурками від бананів, згадувати бомжів та відчувати якісь запахи😝
23 Jan 2023, 01:02
569151/644441
21 minutes ago