(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Давай вже без них. Вже нема сил на них
-
Від поляка чую
-
Дай посилання, пліз, на мирний план з 5 пунктів без ракет. Я надаю посилання на план, який включає ракети. Ок?
-
То ти за Трампа?
-
Було б бажання, а не піздьож про різного роду виправдання
-
Ок. Значить ти права про ракети. Я думав там більш хайлевельний план. Я думаю варто дочекатись офіційної версії, хоча наврядчи щось зміниться в принципі, з планом, чи ні. Очевидно, що раша болт клала на всі ці плани і буде досягати своєї мети до кінця. Думаю, що на заході це теж розуміють
-
Де. Цитату
-
Ти казала домовлятись з іншими
-
Боже мій, я реально дуже сподіваюся, що в нашої делегації аргументи кращі🙏🙏🙏
-
Prove this або просто запишемо, що напиздюнькав
-
З Камалою Трамп
-
З ким?
-
Так що зрозуміло що ти мала на увазі
-
Думаю, десь у зброї. Знов-таки, хотілося б, щоб наші нормально все аргументували, а не йшли потім домовлятися самі знаєте з ким
-
Цікаво, десь у світі напевно гикає поляк якийсь, хай буде це від кожного разу, що ми тут згадуємо
-
Ти писала про «домовлятись з іншими»
-
Я не знаходжу, де я пишу, що треба обʼєднатися з орками. То де? Напиздюнькав
-
www.radiosvoboda.org/a/zelenskyy-plan-peremohy-ssha/33129638.html По-перше, однозначне місце України в безпековій архітектурі світу. Друге, без деталей, але Курська операція є саме частиною плану, її другого пункту. Третій пункт пов'язаний із конкретним зміцненням України щодо зброї. Далі пункт, пов'язаний з економікою. Скажімо так, наш спільний економічний розвиток. Ще пункт, пов'язаний не з економікою, а, скажімо так, з економією в майбутньому. Тобто сьогодні ви нам допомагаєте в реалізації цього плану, а у майбутньому Україна зекономить вам багато вашого ресурсу», – розповів Зеленський 20 вересня журналістам. Можливо ракети це є один пунктів плану 🤷♂
-
Кожного разу коли ти це пишеш десь жує краватку n+1 поляк
-
Перечитай свої повідомлення
23 Jan 2023, 01:02
569255/634680
3 minutes ago