(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ля читай арестовича краще
-
читайте официальные источники
-
Ні, я на тебе образилась
-
Це канєшно прикольно, у нас тут бейсменти копають як шахтьори, юзають лєнту яка землю подає на вулицю
-
Anybody investing in precious metals?
-
Хіба вже прийняли цей закон і президент його підписав? Тільки перше читання наче було 🤷♂ www.radiosvoboda.org/a/33125041.html
-
Будиночок на дереві😂
-
Ну от і я знаю, що не прийняли, а тут вже як факт написали 🤷♂ Зараз військовий збір 1.5% Взагалі, вважаю, що такі речі треба писати з посиланням на джерело з можливістю почитати деталі, а не просто скріншот невідомо звідки
-
А навіщо його на ці лапки поставили?
-
Згодна. З високою вірогідністю що підвищення буде. Але, знаючи як воно проходить через 1500 поправок та змін, в результаті це буде зовсім інший текст та інші ставки
-
Багато всього.. крім того що вже казали - можна на whale watching tour, в центрі набережна та government str, ogden point.
-
Можу україномовного надати. Він тут більше 30 років живе і є англомовним теж
-
В stadacona park хоч і менший за розміром, але кращий :)
-
А я тіки хотіла туди записатись!! На Гугл 4.9 зірок 😱😱😱 Дякую!
-
Якщо вживання якогось продукту і стане частиною сітізеншіп теста, то це випити склянку оцту. Місцеві соуси - фактично один оцет, плюс канадці часто поливають картоплю фрі оцтом, їдять чіпси зі смаком оцту і солі, і купують оцет в каністрах
-
Будь ласка 🙏🏼 Рейтинг Гугл не показник як виявилось
-
Відправляв доки через Meest в Україну. Відправив доки тут в Canada Post до них до Торонто, там вони забрали і відправили в Україну. Все прийшло вчасно...
-
Блін ось це хто😝🤦🏼♀️ а міг раніше запостити та зекономити мені купу часу
-
То правда! Я від ортодонта 5 зірок втікла до 4.7 чи 4.8 - вже не пам’ятаю 😂
-
Скільки часу зайняло і чому не тут у відділенні Meest, типу є різниця?
23 Jan 2023, 01:02
569336/647407
about 15 hours ago