(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Будь ласка 🙏🏼 Рейтинг Гугл не показник як виявилось
-
Відправляв доки через Meest в Україну. Відправив доки тут в Canada Post до них до Торонто, там вони забрали і відправили в Україну. Все прийшло вчасно...
-
Блін ось це хто😝🤦🏼♀️ а міг раніше запостити та зекономити мені купу часу
-
То правда! Я від ортодонта 5 зірок втікла до 4.7 чи 4.8 - вже не пам’ятаю 😂
-
Скільки часу зайняло і чому не тут у відділенні Meest, типу є різниця?
-
Хотя вот, в Виннипеге. Не вижу каких либо знаков запрещающих поехать против шерсти.
-
Screenshot (Sep 24, 2024 17:24:54)
-
Ни разу не видел, что бы там в конце было именно кольцо. То есть что бы в середине что то было. Оно ж типа изначально предназначено что бы пожарная машина могла развернуться. И по идее там даже должна быть запрещена парковка (но такое далеко не везде).
-
Щоб коли сніг впаде то можна було вийти з нього, мабуть. Ви ніколи не бачили будинки на півночі (висотні навіть)? Вони так само на сваях високих та ще й кольорові а ля "вирви око" щоб коли мете не переплутати і зайти в свій))
-
Чому зекономити часу?
-
Я не знаю також звідки автор та його фото. Просто поділилася знаннями що так буває. Тому написала "мабуть"
-
Не знаю що це за регіон, але в Онтаріо снігу не багато бачу
-
Ну щось поряд будинок не боїться снігу)
-
це Ванкувер
-
там все прогнило в подвалі і фундамент. вони хотіли робити ремонт, пішли за дозволом, а їм сказали, що цей будинок приблизно з 1910 року існує, це heritage, Ванкувер дуже зацікавлений зберігати саме зовнішній вигляд таких будинків, їм виділили бригаду дослідників, якісь кошти чи грант чи грант на кредит, щось таке. вони підняли на сваях основний поверх приблизно на метр-півтора. дужє акуратно піднімали, спостерігали за кожним кроком десь більше десятка інженерів. потім знесли все з першого поверху, всі стіни трубі и тд. фундамент повністю роздробили. і поставили на такі підпорки. будуть робити новий фундамент і новий бейсмент. внутрянку основного поверху теж повність рознесли, будуть там ремонт робити. залишили тільки зовнішній вигляд.
-
Мдя... Канада..коли heritage виглядає як твоя дача під Одесою))) "бедненько но чистенько". Але в Ванкувері хоч природа компенсує візуал)
-
100% я також інколи буваю в шоці.Вчора побачила обьяву про здачу в рент нового кондо, фото кухні - мийка завалена брудним посудом до стелі майже🤪 такий собі стейджинг)))
-
"чистенько" in question
-
Тобто залишається "бедненько")
-
Привіт! Підкажіть будь ласка. Можливо хтось знає. Шукаю викладача з англійської фонетики. Можливо можете порекомендувати.
23 Jan 2023, 01:02
569351/647407
about 14 hours ago