(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Переберижінка.
-
Похоже да
-
ну тут лотерея. Я особисто не ризикнула б знімати онлайн, і в Мтл не такий перегрітий ринок як в Торонто але не ризикнула б швидше через те що може бути запах в квартирі/брудний будинок/етс - щось таке шо по онлайн не зрозуміти ми коли шукали, будинок один по фоткам був класний, і власне фотки співпадали, але там з іншого боку була бензоколонка а з другого хайвей, короче таке собі
-
Пфф, мій кореш віддалено в Європі зняв апартаменти в Монреалі, заплатив тільки 1/5 депозиту після підписання договору, як приїде (2-3 грудня) заплатить ще за місяць і весь депозит Тому це рандом. Шукайте проперті компанії, які працюють з українцями
-
слухай в мене знайомий в Кічеренрі на днях віддалено зняв, правда 4 міс передплати, але зате одразу заїхали і в готелі взагалі не були Спробуй пошукати ріелторів які так працюють
-
Посмотри как в nyc сдают квартиры Примерно так и есть))
-
Я думаю тут нема що думати Криштіано Роналдо в ЛНР
-
Я не знаю, це такий крінж, що треба або сюди кидати, або в ментал хелс
-
Мне с 15к$ кэшом и 4к канадских баксов удаленно чистыми с Польши дали 40 отказов пока я искал хату в Торонто. Ибо нет кредитной истории и местной работы. + Потратил 1.5к на отель пока искал. Так шо я бы стремался на вашем месте ехать сюда. Ибо на каждую квартиру по 10 желающих Я мне кажется через пару лет арендаторы будут сводить желающих и такие: "бейтесь" :D
-
во-во, і дід мій теж так(
-
гитлер тоже ел фрукты и все видели к чему это привело!
-
Ещё -3 бала
-
фрукти то чиста смерть, кетодієтчиків он запитайте
-
🎉 New round Date of round: November 23, 2022 15:42:46 UTC CRS score: 491 Invitations: 4,750
-
сахар и в фруктах есть) главное чтобы больше нормы не было Вот в некоторых сладких напитках я видел 57% сахара 🥴🥴🥴 на литр напитка — 570 грамм, жесть
-
з іншого боку там корисні продукти ферментації, дуже добрі для травлення тому житимите, але без зубів