(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чекати доведеться скоріше 40+ років
-
Ти ж залупа яка писала що не проти отримати російський паспорт
-
тут обговорення мемів, теж по темі)
-
watcing
-
мені здається, що питати, чи потрібен Крим трохи субʼєктивно і не сильно актуально. З стратегічної точки зору, мені здається що він потрібен, оскільки поки там росія буде, в неї буде контроль над великою частиною Чорного моря, і це буде створювати загрозу Україні та іншим.
-
мені не потрібен, тебе така відповідь влаштовує?))
-
але оскільки майже весь флот парашка вже і так вивела, то мені здається, що з новими реаліями вона його втримати вже і не зможе, допоки буде війна і вона не зможе адаптуватись, і можливо, що пропозиція Сікорського про створення демілітаризованої зони там була б дуже актуальна, я б все таки виступав би за те, щоб там була українська влада і щоб всі незаконно заїхавші жителі парашки переправлялись назад на паромах якнайшвидше, і щоб всі ті, хто там жили до окупації (окрім російських військових або громадян), мали найбільший приорітет у вирішенні того питання, що буде із Кримом далі
-
тест крутиться, лавеха мутиться
-
Ну я, наприклад, щось не бачу якихось катастрофічних процесів у рашці, через які вона буде готова розвалитися через років 5-10. Моменту, зручнішого ніж зараз, у майбутньому може і не трапиться. А зараз ми не можемо. Хуйло 20 років навряд чи протягне, він здохне, на його місце прийде такий самий, але молодий. А європейці з американцями тільки раді будуть знайти хоч якийсь привід знову оголосити рашку хорошим торговим партнером. Путін же здох, все, більше поганих людей там немає. Немає аналогічних прикладів, що б територіальні суперечки так швидко вирішувалися хоч на чиюсь користь. Окупація, це завжди на дуже тривалий час. Силою відбити Крим? Знову ж таки - або зараз, що нереально, або треба виростити свій ВПК, щоб жоден хуй з іноземної гори не обмежував радіус дії і напрямок польоту наших ракет. Відновити/збільшити військову міць - крім того, що це і так непросте завдання, так нам палиці в колеса вставляти будуть взагалі всі навколо. І навіть якщо ми станемо на цей шлях - не факт, що зможемо робити все з потрібною швидкістю. Я особисто вважаю, що добити рашку може тільки ще один президент-довбоїб, так що б процес гниття не припинявся ні на секунду ще років 30, ось, може, до кінця 3-го терміну хуйла 2.0 він доведе країну саме до внутрішньої територіальної кризи і тоді можна буде щось зробити для повернення Криму, Кубані, та інших теріторій.