(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А то кожен сам для себе розуміє)
-
1. Португалія віддала Китаю половину Макао, яку контролювала (провінцію) у 1998-1999 роках. 2. Великобританія 🇬🇧 віддала Гонконг Китаю відносно нещодавно.
-
maps.app.goo.gl/W8CAh4hVPuqJHuhWA?g_st=ic На гуглкартах ще пусто а на епл вже є будинок. Там кондо а у дворі таунхауси
-
Дуже гарний вид з вікна. Що це за місто/район?
-
Нема за шо, сам кожен раз ржу)
-
вибачте
-
Ще й прикинь у дворі де газони повставляли таблички шо не можна дітям гратись на траві і шуміти
-
Так і є, пішки (вел) тільки на шкільний, всі інші тільки на тачці(( Зате всього іншого просто дофігіще
-
От жеж Так здається просто чудово, волмарт та рона та ще купа всього через дорогу, 407 зовсім поруч, навіть шось зелене є Але де дитячі майданчики? Дивився дивився, не бачу жодного, окрім у школі (
-
Угу, тут теж по субурбіям рядом дуже багато, по них і їздили
-
Оце майданчики в пішій доступності від нас
-
Єбать ми охуїли просто з цього, там ще ціла історія була як дід з першого поверха в день постановки цих табличок там дітей почав ганяти шо почалися розбори з приїздом трьох патрулей, я ходив цьому діду розказував го він єблан
-
Ехххх Важко уявити 😞 У мене отут хвіртка в бекярді, із-за того, шо таке розташування, нам дуже важко кудись переїхати, хоча думаємо про апгрейд до detached вже досить довго
-
Та й сертифікату замало Я от в 1995 році без підготовки здав paper based TOEFL на 657 з 677 можливих, але це не означає, шо я в змозі когось толково навчити