(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти говориш як трампіст
-
А скажіть будь ласка, я бачу що з дипломом нашим спеціаліста люди пишуть тут masters degree, це нормально? Чи все-таки воно скорше bachelor?
-
Скоро сделаем всем минималку 100 долларов и кофе станет 70. А если будет нерентабельно продавать кофе, то нужно запустить новый нарратив greedy coffee shops и принять закон, который установит цену кофе на уровне 60$ навсегда)
-
Ну звістно
-
У деяких айтівців
-
Мені здається, що у айтівців тут проблеми з адаптацією, що вони з привилєйованого класу в Україні стали звичайними трошки вузького фаху спеціалістами в розвивенний державі
-
якщо можно піти хуйову каву варити за 18 долларів в австраліі
-
А коли у всіх висока мінімалка - все стає дорогим, і немає особливого сенсу витрачати час на навчання
-
Трамкіто, ЗНО з української здав
-
Я мав на увазі що я вибрав "страждання" в шкільні роки в обмін на фінансовий успіх у дорослому житті
-
В Штатах федеральна мінімалка $7.25, але все одно її ніхто не платить вже давно, тому нема сенсу щось змінювати, кожен штат сам вирішує, скільки ставити 🤷♂ youtu.be/hbSY37dr45Y
-
www.miyklas.com.ua/p/ukrayinska-mova-nush/3-klas/rechennia-324348/zvertannia-325843/re-57ca0ed3-b434-4b21-9fe3-f287fd1f74ec
-
так, очевидно, я не мав на увазі що мені мають платити за те що я там багато часу витратив на освіту
-
Вибач Трамкіто
-
Все залежить від того як ти зааплаїш свої знання. Те що ти вклав в освіту туєву кучу грошей нічого не значить і не дає права і не має давати права отримувати гроші з державного бюджету, сидячі на дивані і плюючі в потолок.
-
Трамкіта
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%BE%D0%BA
-
Не було такого, ти тільки що це вигадав Микита
-
Все що напишете в резюме можуть спитати показати/довести
-
Так, нема потреби.
23 Jan 2023, 01:02
569848/636834
about a minute ago