(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А укр права до г1 були?
-
І що? Це корисна інфа для всіх 👍
-
Тю а як вони тоді втулять всі ці сюжетні лінії. Хіба на кілька сезонів розділяти
-
Дядьку, ти ж вже немолодий 😁
-
youtube.com/shorts/BFDNWj0Y7kw
-
Дивіться він мені написав. Ну... і?
-
писали що епізодів буде менше ніж у першому сезоні
-
Трамп каже, що завтра вранці все ж зустрінеться з Зеленським у Trump Tower у Нью-Йорку.
-
Ну здарова
-
Прийдеться зубрити( Підкажіть курси для новачків
-
я дзвонив два роки тому в деканат (ФПМ КПІ), просив переоформити мій диплом 2001 року як диплом нового зразка, мені сказали тільки один варіант "загубити"
-
Знайшов таке: pogliad.ua/...tom-stav-magistrom-332624 «Згідно із Законом України „Про вищу освіту“, раніше здобутий диплом спеціаліста прирівняють до диплома магістра. Однак переоформлювати документ потреби не буде, адже хоч на дипломах і писатиме „спеціаліст“, але їхні власники автоматично вважатимуться магістрами.» Закон України «Про Вищу Освіту», Розділ XV, ст.2, п.2: zakon.rada.gov.ua/...aws/show/en/1556-18#n1165
-
Минулого року там був інтерфейс інший і там було питання коли ви отримали в перший раз права. От я гралася з датами і ставила різні дати - канадську і українську. Зараз я одразу поставила на g1 українську дату і от 452.
-
Да. Суттєво ДО
-
На моїх співбесідах були питання з цих трьох категорій завжди
-
Я всім рекомендую оцей leetcode.com/explore/interview/card/leetcodes-interview-crash-course-data-structures-and-algorithms/ Там є трохи теорії, приклади, і все розбите на категорії
-
Схоже що їх купили і політика їх змінилася
-
А на оплату воно взагалі 549 виставило(
-
Усім привіт! Хтось подавався на цей internship ? Скажіть будь ласка кодінг тест дуже важкий? Це моя перша спроба аплаїтся у велику компанію .
-
We invite you to the first-ever Ukrainian street festival in New Westminster. Join us this Saturday 28th September! Bring your friends and families to an unforgettable day filled with music, food, games, attractions, and more. Get a vibrant and educational experience! Celebrate Ukraine's cultural diversity with various historical regional traditions, culinary flavors, and artistic expressions. No registration, Free admission, All Ages.
23 Jan 2023, 01:02
570122/642302
about a minute ago