(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В мене зараз 400, хотіла перейти на меншу(
-
Ну канеш
-
Ні, хотіла зі своєї перейти на неї. Бо рік назад я рахувала що якщо ставити першу дату прав українську, то виходило 200 дол, а якщо канадську - 700
-
Так ти купляєш страховку у них за 500 баксів?
-
Купили й поламали(
-
Ну їх купили. Сайт працює через жопу. Квот зробити майже неможливо. Вчора мої права не знаходило. Сьогодні тричі робила квот і тричі різні суми з однаковими вихідними даними. А тепер не пускає до оплати. Кнопка не активна.
-
Напиши їм в чат чи замов дзвінок, я був зробив квот то вони мені наярювали кожен день
-
Тобто в канадських правах дата видачі стоїть не реальна а українська?оО
-
Точніше до цього враховували, а зараз схоже що ні(
-
Та ні, саме вони враховують якщо тут в Канаді поставили в Онтаріо драйв сервіс при видачі канадських вашу першу дату отримання прав. Не у всіх вона стоїть
-
та от прийдеться. Просто я за 2 дні стільки часу витратила на це...
-
В канадському пластику не бачиш українську, в них лише канадську дату видачі. А от в їх системі вони ставлять (не завжди) дату отримання перших прав
-
www.squareone.ca/ref/UGE8YJEWYM
-
Рілі, кожні 2 неділі питання про онлію і чо так дорого бо всі ж кажуть там дешево))
-
Мене питали саму першу задачу звідти leetcode.com/problems/two-sum/
-
Можеш не дякувати (хоча зазвичай дякують 😁)
-
Нє, ну звісно у нас в КВ 😂 та ще й на тарантайку 2012 року, але в інших таки будо 320 і більше
-
Тоді б я сказав що ти на зарплаті у мера 😁
-
Ти забув додати, у нас в КВ 😁
-
Тому шо справді було дуже дешево, в мене спочатку було 94 кад (зарахували 18 років укр стажа), зараз два рази вже підняли, тому 126, але все одно порівняно дешеяо
23 Jan 2023, 01:02
570169/639715
less than a minute ago