(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хто вкурсі Украінцям теж треба платити 25% податок при купівлі першого житла, якщо немаю ПР ще чи намінациіі?
-
Але по квотам в мене було теж 400-500, а поїхав і вийшло 215
-
Чекни кооператорс, у мене найдешевша там вийшла
-
Як і все тут))
-
тобто ін персон краще виходить?
-
Це достатньо сміливо - купляти нерухомість без постійного резидентства
-
Зараз ціни впали по всім репортам ріелторів. В гта. А відсотки ще будуть падати декілька разів і перед виборами точно
-
згодна. якщо нема на горизонті ПР то стрьомно
-
дискусійне питання. Одні юристи кажуть що таки тим хто по КУАЕТ зробили виключення і можна. Інші кажуть що не можна за будь-яких обставин. Знаю тих хто взяв без ПР
-
Звідки ви знаєте де я бачу)))
-
тобто на це орієнтуватися не можна. Бо ти не бачиш історію виставлення об'єкта і умови продажу
-
не зовсім так. те що ви бачачите на realtor.ca або на realm це не той реальний прайс за який продають
-
Ой це цікаво))) я люблю купляти недвігу
-
Вся інфа в доступі вільному. Це не секрет що саме впало. Гівно це раніше мільони коштувало) а зараз трошки дешевше
-
щодо цін і театру продажу - це для мене величезне відкриття нове, світ навивіріт.
-
не платили
-
І що вони платили 25% чи ні? Чи це в якомусь саккачевані-калгарі де його нема
-
ну не знаю що там впало. я зараз їзжу і дивлюся на все це і в мене волоси дибом стають що хотять за цю нерухомість. Таке гівно за сотні тисяч...
-
і коли ти їдешь дивитися думаючи що вартість , умовно, 700т, а виявляється що вони хочуть від 800
-
саме так
23 Jan 2023, 01:02
570243/642422
15 minutes ago