(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тобто думаєте якщо написати ціна буде інша?
-
та ні. це не реальна картина. коли починаєш їздити то картинка міняється. я теж так думала. але больно стикнулася з реальністю
-
Там зараз такі дісконти роблять)) на 100 штук. Нормально так впало
-
вже зареєструвалася. зараз буду дивитися
-
Є опен хауси зараз, і багато дуже. Ходите і дивитесь. Так люди находять
-
Міссісага
-
Типова картина для Онтаріо. Хотіли дофіга, ніхто не брав, прийшлося нормально спустити. Отут на 39 тис спустили. Ота адреса під Отавою.
-
Розкажіть, яке місто ви дивитеся?
-
а де ви купили?
-
Вітаю! :)
-
ну дивно, щось мені не везе і не везе. вже 10 обєктів подивилася. там де нема офер дей - то просто адські кошмарно або в такому районі що бігти хочеться
-
Я вже так одну хату купила)))) це вже досвід
-
Звучить як хороший план)
-
Доброго вечора ! Підскажіть чи є робота в лабораторії в Британській Колумбії , Вікторія , де могли би взяти з України на роботу ? Можливо є хтось хто вже працює з українцям.
-
Зараз ріелтори радять дізнатися ціну що продають сусіди і одразу ставити меншу😂 мені подобаєттся ця стратегія
-
на тому ж realtor.ca
-
на деякі об'єкти є оупен хауси. я бачила лише на дуже гарні об'єкти. в неділю поїду один подивлюся. не знаю як там складеться
-
Доброго вечора ! Підскажіть чи є робота в лабораторії в Британській Колумбії , Вікторія , де могли би взяти з України на роботу ? Можливо є хтось хто вже працює з українцям.
-
На ринку є багато людей, є такі, шо чекають чуда, є такі, шо думали, що після опускання ставок знов бум буде восени, і т. д. В мене сусід так вже рік продає таунхаус на 10% вище ринку і ніхто не бере. Але ви ж можете розібратися з ринком і дивитися на тих, кому тре продати, хто спішить, скидає ціну...
-
Яещо вам раз не пощастило чи 2 то не значить що це правило
23 Jan 2023, 01:02
570269/642422
15 minutes ago