(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зараз ріелтори радять дізнатися ціну що продають сусіди і одразу ставити меншу😂 мені подобаєттся ця стратегія
-
на тому ж realtor.ca
-
на деякі об'єкти є оупен хауси. я бачила лише на дуже гарні об'єкти. в неділю поїду один подивлюся. не знаю як там складеться
-
Доброго вечора ! Підскажіть чи є робота в лабораторії в Британській Колумбії , Вікторія , де могли би взяти з України на роботу ? Можливо є хтось хто вже працює з українцям.
-
На ринку є багато людей, є такі, шо чекають чуда, є такі, шо думали, що після опускання ставок знов бум буде восени, і т. д. В мене сусід так вже рік продає таунхаус на 10% вище ринку і ніхто не бере. Але ви ж можете розібратися з ринком і дивитися на тих, кому тре продати, хто спішить, скидає ціну...
-
Яещо вам раз не пощастило чи 2 то не значить що це правило
-
не думаю, я знаю
-
Це з маркетплейсу
-
Я всі рази що купляла то ціна відповідала обьяві. Іноді була дешевше
-
а як про це дізнатись, платформа якась?
-
То нафіг їх якщо брешуть)))
-
Лан я не буду тут багато писати бо офтоп. А лосвіду в мене багато та історій різних
-
Оранжеве - кількість активних Кондо в Місісазі. В вас там, як і в всьому ГТА, давно стільки варіантів на продаж не було
-
Боже.... Ви взагалі не в темі. Правда
-
В укр теж саме перебивали офери
-
і от це - саме найгірше. бо я розрахувую свої можливості і не їхала б дивитися те що не можу купити
-
Тут купівля це безпечніше бо юрист все переввряє. В укр як повезе))
-
тому що тут досі є аукціон, або офер дей. і коли ти їдеш дивитися з урахуванням свого фін.стану і можливостей ти ніколи не дізнаєшься за яку ціну вони готові продати
-
А ціна те місце де вони пересікаються
-
та ну. в Україні купівля-продаж у мене хоббі було. тут зовсім не ті правила і реалії
23 Jan 2023, 01:02
570283/642541
2 minutes ago