(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та ну. в Україні купівля-продаж у мене хоббі було. тут зовсім не ті правила і реалії
-
Чому це?? Ринок то є спрос і пропозиція усюди.
-
Та не в канаді. Але принцип той самий. Вивчати ринок. Купити подешевше. А як продаєш то подорожче)
-
ну тоді це не зовсім релеванто, як на мене
-
в сенсі не в Канаді?
-
Та толку... там літають ракети зараз. Але дякую
-
а в Україні не через юриста? Чи ви не курсі що нотаріус це юрист?
-
На добраніч
-
Я не ношу а написала що тут все через юриста. А у нас ні
-
ну якщо вас не лякає те що ви візьмите грощі в банку, віддасте їх юристу, а він з ними звалить, то ок
-
ну взагалі то я в темі як раз. Не треба носити рожеві окуляри щодо Канади
-
І що?? Я в курсі. Прям новина)) це тут шок. В укр і покруче історії
-
Цк ви не в темі як люди купляли квартиру в Укр і вияалялось що все липове і їм вертали суму що в договорі оціночну. А вони ключі від квартири
-
За цей рік лише в Торонто вже 6 юристів з баблом клієнтів звалили. На минулому тижні оголосили в розшук Михайличенко) А вона з 8 млн вже в Дубаї
-
Дякую за цей ресурс. Знайшла об'єкт який сподобався і вчора я дивилася його за 700т, і от його продали. Але поки що ціни нема
-
Тут є нюанс. Ви ж цілком можете запропонувати офер чи на 10% нижче, чи на скільки хочете. І далі три варіанти: або вам скажуть ні, або вам скажуть так, або вам зроблять контрофер і почнуть торгуватися. Навіть якщо хтось конкретний скаже ні - нічого ж не станеться :)
-
тобто спрогнозувати самостійно неможливо щодо ціни. Бо є ті що готові йти на пониження, є ті що готові за виставлений прайс віддати. А є ті, що виставляють за зниженою ціною аби прийшло більше народу і організовують офер дей. І от тут сюприз
-
Там нема що був вчора офер дей на нього
-
Але... є одне але
-
справа в тому, що я готова на одну суму, і те що я бачу мені підходить. А виявляється що хочуть на 100-150 т вище. А я не потягну це. І от я витрачаю час величений (бо я дивлюся об'єкт, потім школу, потмі район, потім на мейтенанс), потім їду ще трачу час і бензин, а все марно
23 Jan 2023, 01:02
570302/642534
4 minutes ago