(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую за цей ресурс. Знайшла об'єкт який сподобався і вчора я дивилася його за 700т, і от його продали. Але поки що ціни нема
-
Тут є нюанс. Ви ж цілком можете запропонувати офер чи на 10% нижче, чи на скільки хочете. І далі три варіанти: або вам скажуть ні, або вам скажуть так, або вам зроблять контрофер і почнуть торгуватися. Навіть якщо хтось конкретний скаже ні - нічого ж не станеться :)
-
тобто спрогнозувати самостійно неможливо щодо ціни. Бо є ті що готові йти на пониження, є ті що готові за виставлений прайс віддати. А є ті, що виставляють за зниженою ціною аби прийшло більше народу і організовують офер дей. І от тут сюприз
-
Там нема що був вчора офер дей на нього
-
Але... є одне але
-
справа в тому, що я готова на одну суму, і те що я бачу мені підходить. А виявляється що хочуть на 100-150 т вище. А я не потягну це. І от я витрачаю час величений (бо я дивлюся об'єкт, потім школу, потмі район, потім на мейтенанс), потім їду ще трачу час і бензин, а все марно
-
Знаючи ринок, знаючи за скільки сусіди продавали того, минулого року чи в 2021, можна зорієнтуватися
-
Відчула землетрус :) і зарепортила на сайті, далі заснула:))
-
а я "клюнула" на 699(
-
от "мій" об'єкт. гадаю що за 800 продали
-
з рієлтором. вона бачить по системі в момент перегляду що сьогодні, умовно, офер дей, а от чи є офер і скільки, або нема - бачить вже після часу до якого мали б покупці надати офер
-
Тут не вгадаєш, та... Я рандомно відкрив Місісагу, і бачу, шо ж варіанти, де скинули, і є, що і більше отримали, так що та... Ви ше не говорили з ріелтором? Може вона буде краще вкурсі?
-
мабуть рандом. в мене за 2 роки всього - 0, а дежардін підняли рік тому на 100 дол
-
ви що купляєте без рієлтора? Частину цієї інфи рієлтор знає до того як ви даєте офер
-
ну корисно все одно. Хоч і не бачиш ані офер дей, ані скільки оферів надали в офер дей. Але можна так сформувати свій офер
-
Страховка майже завжди змінюється коли переїжджаєш. Але треба дивитися, в яку сторону. Я дивлюся, це взагалі рандом. Коли в мене рік пройшов, я цікавилася що почому. Так от мій Desjardins як раз ні на цент не підняв, а інші компанії, які були дешевими рік тому, вже рахували quote вже чомусь значно більше🤷♀ За рік нуль аварій, клеймів, штрафів чи демеріт поінтів
-
В вас нема варіантів без опенхаусів і офер дей? То ж такий ажіотаж....
-
о) я завтра спитаю як це можна дізнатися. може агенти між собою ...
-
можливо це специфіка провінції чи рієлтора
-
хз, мені за 10 хв до закриття казали скільки є оферів
23 Jan 2023, 01:02
570316/642534
2 minutes ago