(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
о) я завтра спитаю як це можна дізнатися. може агенти між собою ...
-
можливо це специфіка провінції чи рієлтора
-
хз, мені за 10 хв до закриття казали скільки є оферів
-
ну вчора я дивилася в 3 рм, офери б мали надати до 5 р.м. Інфа що було два офери з'явилася після 5 рм
-
кількість оферів це відкрита інфа, принаймні таке враження склалось. Рієлтор просто контактує з рієлтором продавця. Також склалось враження, що хороший рієлтор має інфу і про макс ціну ну але прямим текстом вам цього звичайного ніхто не скажу
-
зараз буду інакше робити
-
я обрала стратегію таку: дивлюсь об'єкт, потім етносклад району, потім школу, потім мейтенанс, і вже потім надсилаю їй. От на момент відбору списку я не бачила історії з продажу і такої практики. Я б тоді не витрачала час
-
Я доречі поставила Adjusto аппку, може через це вони не підіймали, що бачать мій скор і шо я тут на півтора метри від хати їжджу 🤷♀
-
ну воно і зрозуміло чому - інакше б вже "аукціону" не було б
-
все що без таких умов - жах.
-
Ага. Але там можна скасовувати, якщо щось пішло не так. Типу відмічати, що ти не був за кермом, а був пасажиром. Або видаляти невдалі тріпи
-
це аппка яка стежить за водінням?
-
я коли прочитала про одну аппку що вони стежать за моїм сном, то вирішила не ставити. Подумала що потім вони, якщо що, будуть це використовувати
-
Можна вирішити за O(n), можна за O(n^2)
-
Напевно трошки більше ніж в трейлері)
-
На сайтах зазвичай можна пофільтрувати тільки ті оголошення, шо мають заскедулений опен хаус. Тоді можна приходити любому і дивитися.
-
тому що це рівень ізі і буквально перша задача на літкоді?)
-
В якій лабораторії?
-
Лабораторії по контролю якості продукції або хімічні лабораторії.
-
А що десь вони не забувають?))
23 Jan 2023, 01:02
570333/642719
13 minutes ago