(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
все що без таких умов - жах.
-
Ага. Але там можна скасовувати, якщо щось пішло не так. Типу відмічати, що ти не був за кермом, а був пасажиром. Або видаляти невдалі тріпи
-
це аппка яка стежить за водінням?
-
я коли прочитала про одну аппку що вони стежать за моїм сном, то вирішила не ставити. Подумала що потім вони, якщо що, будуть це використовувати
-
Можна вирішити за O(n), можна за O(n^2)
-
Напевно трошки більше ніж в трейлері)
-
На сайтах зазвичай можна пофільтрувати тільки ті оголошення, шо мають заскедулений опен хаус. Тоді можна приходити любому і дивитися.
-
тому що це рівень ізі і буквально перша задача на літкоді?)
-
В якій лабораторії?
-
Лабораторії по контролю якості продукції або хімічні лабораторії.
-
А що десь вони не забувають?))
-
Good Luck! ;)
-
Найкращий чатік, дякую за інформацію @roman_stpn
-
Так, я знаю. Але це не гарантує що може не бути на підвищення. До речі, сиджу, перевіряю мій список об'єктів і вже бачу +/- реальну картину. Супер!
-
www.csosvita.com/courses/algorithms-in-practice
-
Але за умови наявності локального кандидата (а вони є, повірте) ніхто чекати з України чи навіть з іншої провінції не буде
-
По-перше, в Вікторіі дуже мало виробництва, це маленьке місто. На виробництві можуть бути такі позиції, за умови що ви можете підтвердити кваліфікацію. Наприклад, jobs.teck.com/job/Trail-Chemical-Laboratory-Technician-andor-Assayer-Analytical-Services%2C-Casual-Brit/1191231400/
-
Бьорнабі - не відчув.
-
Було діло з Fizz, прийшов емейл що ціни подешевшали (ще зустрічав такі пости на реддіті деколи, не завжди емейл приходить) Просто зайшов в кабінет, едіт план (в них немає фіксованих тарифів, ти сам собі обираєш плюшки які хочеш мати), ніяких змін не робив просто натиснув апдейт Тариф подешевшав на 8 дол
-
Потім зрозумів що мені забагато трафіку і я його ніколи не використовую, ще даунгрейднувся трохи В результаті з 40 дол стало 29 дол
23 Jan 2023, 01:02
570342/642582
less than a minute ago