(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.bbc.com/news/articles/cgk7375ngkxo
-
Я не розумію про що ти говориш. Яка різниця в який момент ти виїжджаєш з лінії. Тобі треба знайти прогалину в трафіку і вклинитися.
-
Тому що в кінці полоси можуть і не пустити. В Онтаріо zipper merge майже не працює.
-
Ну ти сказав що то пропаганда що сирію бомбить русня
-
Я блін когось виню?
-
А що вже західний світ винуватий в тому що в сіріі відбувается?
-
Класні шортси у неї )
-
youtube.com/shorts/n0jpmnn4cNI?si=J92FWbr_O7GFiGmT
-
Якщо йдеш на перемовини треба мати вагомі аргументи або якісь козирі/взаємовигоду. У цьому був ізначальний сенс.
-
Собаче Сердце дивилися? Це цитата звідти.
-
Я акцентував що у світі всім насрати хто ти і що ти і що з тобою буде. Окрім якщо це буде мати наслідки цим всім.
-
Там де я відповів на твоє повідомлення
-
Можно дослівно?
-
Де?
-
Шукаю веб-дизайнера для одного проекту. Сайт на Shopify платформі
-
я кажу шо якщо прогалини нема, то треба не тягнутися с тим потоком куди ти мержишься, а їхати у кінець мерж лейн и там мержитись
-
вітаю, а скільки балів було?
-
Це працює лише якщо трафік не рухається взагалі. Якщо він рухається - то будеш стояти дуже довго.
-
Нарешті отримав final decision на мою аплікацію в express entry CEC/STEM з канадським досвідом від Deel as employer of record. Approved. Варіант працює для CEC 😎
-
Цікаво а як довести що людині не все одно? Їхати на війни в чужі країни? Більшості людей думаю хочеться щоб всі диктатори згинули і в тих країнах люди добре жили, це значить їм плювати? Що їм треба робити? Що погано в тому що людина переживає за свою країну? Чому люди повинні переживати за штати, першу країну світу?
23 Jan 2023, 01:02
570522/641280
19 minutes ago