(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зручно таке брати з собою , як бутерброд
-
Ні. Без LMIA не зарахують. Deel начебто робить LMIA, але тільки в онтаріо і дуже дорого) Зарахували тільки канадський досвід.
-
Єдине, коли прям дуже веселий настрій, то можна пару індусів і не пропустити)
-
Мене деколи таки зриває. Але чим більше живу у Канаді - тим рідше. Цього року мабуть лише один раз було))
-
Більше 100 тис СЗЧ сказали
-
🚀 💶 ЛУЧШАЯ РАБОТА 💵 🚀 ‼️🚘 ДЛЯ ВОДИТЕЛЕЙ 🚘‼️ Пассажирские перевозки по странам ЕС🇪🇺🚘 Странны работы: 🇱🇻Латвия 🇱🇻 🇵🇱Польша🇵🇱 🇧🇬Болгария🇧🇬 🇭🇷Хорватия🇭🇷 🇸🇮Словения🇸🇮 ‼️МЫ ПРЕДЛАГАЕМ‼️ ❗️Быстрые гарантированные выплаты (деньги вы всегда получаете вовремя) 💵 Также возможен Аванс на топливо🚀 ❗️Точные, проверенные и безопасные маршруты 🗺 ❗️Заработок за рейс от 2000$💸 ❗️ Лучшие маршруты, также наши логисты ведут вас от точки А до точки Б — круглосуточно📱 Присоединяйся к нашей команде и заработай на свою мечту 💵✨ 📩 Для более подробной информации - ждем вас в личных сообщениях 💬 Telegram @sergo_1_3_1_2 What's app +48697676849
-
Якийсь бля конвеєр типу скаженого принтера: тцк, в тилу ловлять, люди з фронту тікають. Зараз ще поштою розішлють пару млн повісток.
-
Але то з початку війни. І якась частина цих людей все рівно воює, бо 100к це фігуранти кримінальних справ
-
Можна ще подивитись Cufta professionals stream - lmia exempt, дає 50 балів. Але не знаю як воно буде працювати в Deel, бо там роботодавец повинен подати папірец в employer portal та треба буде зробити новий закритий ворк перміт. Після того генериться код який в ЕЕ додає 50 балів
-
Я якщо бачу що хтось впевнено щимиться то пропускаю, а всяких лохів - ні. Нехай страждають)
-
У нас доволі простий кейс, самі подавалися.
-
Ви самі подавали заявку, доки чи з міграційним консультантом?
-
Не без таких...))
-
Ну типу я пропущу якогось чехла і він мені буде потім всю дорогу гальмувати рух.
-
А з точки А до Б можна подорозі заїхати в Т?
-
Найзручніша реєстрація та ведення бізнесу для іноземців — запустили uResidency Бізнес під ключ швидко, без паперів та бюрократії, з будь-якої точки світу — це uResidency. Ми створили найкращі умови для українських підприємців — реєстрація ФОП найшвидша у світі, сплата податків у кілька кліків, додаткові послуги для бізнесу доступні онлайн. Зараз готові масштабувати цей досвід і на іноземців, адже стати е-резидентом в Україні простіше й вигідніше, ніж відкрити бізнес будь-де у світі, податкова ставка всього 5%. Щоб стати е-резидентом, треба лише заповнити заявку в застосунку чи на порталі uResidency — це 5–10 хвилин. Її швидко перевірять, і резидент отримає КЕП у консульстві, без жодного візиту в Україну. Далі відкриває ФОП онлайн — і всі подальші взаємодії відбуватимуться автоматично. Повністю автоматизували звітність. Банк сам вирахує податки, подасть декларацію і забере на себе всю бюрократичну тяганину, жодної фізичної взаємодії з установами. Усе відбувається автоматично, без участі людини. Жодних витрат на бухгалтера або юриста, система виконує всю їхню роботу, а резидент просто займається власною справою. Про запуск оголосив на найбільшій технологічній конференції в Східній Європі — ІТ Арені, яку організовує Львівський ІТ Кластер. Найкращий івент для презентації такого сервісу. Електронне резидентство — важливий та революційний проєкт для економіки, це постійні додаткові надходження в бюджет. Наприклад, в Естонії е-резидентство працює вже 10 років і щорічно приносить мільйонні податки. Перші е-резиденти вже відкрили рахунки в банках і були дуже задоволені результатом. Зараз програма доступна громадянам Індії, Пакистану, Таїланду та Словенії. На першому етапі плануємо долучити близько 1 000 е-резидентів. Далі буде більше країн. Е-резидентство — це крок до нової цифрової нації, де кожен може займатися власною справою там, де хоче, на тих умовах, які підходять йому. І ми стаємо трендсетерами в цьому напрямі.
-
У вас в правилах не пишуть пропускати авто яке має ввімкнений поворотнік? 🤯
-
Мені цікаво що ота штука від Федорова не для українців, а для Індії, Пакистану, Таїланду і Словенії.
-
А де купили?
-
Треба ж кимось бусифікованих ітішніків заміняти. І що це вони собі дозволяють, якусь бронь їм давай
23 Jan 2023, 01:02
570562/637535
3 minutes ago