(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я відкрив тільки що discussions, то там рішення в топі без segment tree
-
Stop rickrolling people😝
-
Я беру білий та кидаю або ягоди, або какао, так регулюю шоколадність. Бо я більше люблю смак какао (гіркий шоколад), ніж смак несквіку/готового hot chocolate, який буває у готових сумішах
-
А мені лохів шкода, там часто бабуся чиясь їде собі потроху, я пропущу. Борзих, що щимляться, можу попустити - бо скіли, набуті в Києві, дозволяють. Але зазвичай мене всі пропускають та я пропускаю (помітила, що тут навіть дякувати почали)
-
В мене теж більш ніж 90% дають проїхати - якщо не ця машина, так наступна дасть, а такого, щоб злобно їхати та не пускати, майже не бачу
-
Так прискорся і перестройся, інший водій на хайвеї не повинен змінювати свою швидкість навіть якщо помітив тебе і хоче тебе впустити вперед себе
-
youtu.be/tI_fnECwhz4
-
www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3614525-formula-miru-zelenskij-nazvav-10-umov-pripinenna-vijni-v-ukraini.html ну это там где рф выводит войска и платит репарации
-
Для тих, хто, як я, не дуже слідкував за політикою впродовж тижня. Хтось має лінк на формулу миру? Зеленський каже, що вона існує вже два роки, і критикує тих, хто пропонує половинчасті альтернативи. Я ніде цілком її не бачила. *не плутати з планом перемоги, його тільки зараз привезли в США
-
wtf is this? А чому не юзають всім відомі SPY чи VOO? В чому особливість Канади?)
-
news.sky.com/story/hezbollah-leader-hassan-nasrallah-killed-after-beirut-airstrikes-israeli-army-says-13223412
-
Бггг, це буде з серії стендапів «просинається людина після летаргічного сну»
-
Дякую! те, що треба
-
Вони лістяться на торонтійській біржі і номіновані в кадах. Тобто не треба міняти гроші
-
От би з русньою так
-
Навпаки, ті хто їдуть справа приватні дати тобі вмерджитись
-
Краще дивитися зі звуком www.ddinstagram.com/reel/C_uKyMIoFuM
-
Наш
-
Білий - це який? Vanilla Ice Cream? Чи ти інший бренд береш?
-
А слухалися б амерів то ще б 10 років за ними ганялись
23 Jan 2023, 01:02
570736/644531
less than a minute ago