(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
на літкоді є рейтинг швидкості твоєі програми, якщо хтось написав більш еффективний код намагаюсь оптимізувати свій
-
треба практикуватись, я зазвичай юзаю рандом, намагаюсь сам вирішити, якщо не виходе дивлюсь хінти / solution, також дивлюсь як інші вирішили
-
cp-algorithms.com/ - ось це непоганий сайт якщо вивезеж по скіллу. На самом літкоді є фільтрація по категоріям
-
Десь 2-3 години в день
-
ще стосовно javascript / typescript, стикнувся з проблемою що деякі задачі потребують структури данних які не існують у ванільному JS, я навіть не знаю як цю проблему краще вирішити. Зараз я використовую priorityQueue, який на літкоді по дефолту заімпорченний з нпм пакета, а також сам пишу прості структури данних, типу дерева, юніонФайнд Але наприклад для сегмент / фінвік дерева я хз, я скіпаю ці задачі поки що, можливо в майбутньому перейду на якусь іншу мову які підтримую з коробки це
-
Користуюсь таймером, намагаюсь вирішувати швидко
-
Далі те що я роблю не прям щоб часто, але вважаю що треба робити. Це вчити конкретні алгоритми і потім шукати під них задачі (через фільтр на літкоді)
-
але ті алгоритми які питаюсь на співбесідах на фронта - то воно навіть на easy leetcode левел не тягне)))
-
>літкод тобі з самого початку легко йшов? Та залежить що називати легко. Hard таски на літкоді я далеко не кожну можу вирішити.
-
хз, навіть на співбесіду не кличуть