(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Связь у меня есть: Троещина, Березняки, р-н Индустриального, Виноградарь, сейчас буду звонить на Печерск
-
брат позвонил и сказал что над ним 3 ракеты пролетело и где то очень близко ударило, люди разбегались во все стороны
-
Не я не спорю, наверное ж нужна и война на информационном фронте. Это я передаю не свои идеи, а свои чувства, то есть может и надо вести информационную подрывную деятельность, но я не чувствую больше ничего по этому поводу
-
Есть связь, с Вышгородом списались, в соседний дом прилёт был
-
Багато в кого є
-
там не простой тупой троллинг был, там были очень продуманные точные посты с довольно неплохой манипуляцией, где картинка складывалась за несколько месяцев)
-
Тому в них там хоч траур від кримського мосту, хоч перемога від обстрілу - ніяк я не можу до цього relate, ну що мені до перемоги чи трауру тарганів, коли їх тупо треба травити
-
Спробую так спочатку. Може щось і вийде)
-
Я не коментую зараз твій експірієнс, скажу про свій - з 2014 у мене як відрізало тролити їх. Відчуття схоже до «тролити» собак, наприклад - як тролити їх, у чому прикол? Це істоти нижчого рівня, максимум можна подразнити, але який мені, людині, сенс і кайф, що вони шаленіють 🤷♀️
-
не можу своїм додзвонитись, вони біля вишгорода
-
Хто в києві, є стільниковий зв‘язок?
-
Так
-
Думаю, це все залежить від компанії. Але зважайте на бюрократію.
-
не хватает группы)) "самопознание"
-
Review cycle для підвищення без контр оферів. Але зазвичай треба говорити ДО того, як рев'ю офіційно почнеться. В нас рекомендують десь за місяць з менеджером обсудити.
-
вообще разве тут официально зима не с 20х чисел декабря считается?
-
я думал уже :)
-
Если что-то пойдет не так крайне не удобно
-
t.me/uaitincanada/98268/114759
-
Треба подивитись коли воно
23 Jan 2023, 01:02
57095/642652
about 4 hours ago