(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А можно в багажник поставить экофло и на нем ехать?
-
А ти в вані? Можем порівняти, тому що це едине з цим я не погоджусь) В принципі все сказане про салон і підвіску правда
-
Потім десь доженеш
-
Ну зі світлофора точно полюбуєшся на сраку))
-
Ну так у мене 49 нова була))
-
Хто на чию? Я не знаю хто придумав ці байки про типу супер пупер швидку теслу. По перше базова модель 3 їде 6.1 сек до сотки. Y іще гірше - 6.9. У мене мінік який зроблений 20 років назад їде швидше. Якщо брати перфоменс модель то там 3 сек в трійки і 3.7 у Y. Але давайте бути чесними - багато топових моделей їздять по вулицях? І якщо вже так братися то є чимало бензинок які в стоці їдуть менше 4 сек. А з тюном то там тесла програє. Потім іще такий момент - оці всі цифри беруться з тестів на підготовлених треках а в електричок ідуть спеціальні шини(чи принаймні повинні були бути з заводу) які мають нижчий коефіцієнт опору щоб та машина могла мати прийнятний запас ходу. І це грає проти коли мова заходить за видкий розгон.
-
Мій фьюж теж 8.2 їхав, це ні про шо ці цифри. Я не фанат тесли якшо шо,мені нічого крім розгону не подобається, але заперечувати шо оце корито для домохозяєк легко їбе 95% всього автопрому з розгоном ну таке
-
Може якийс тюнінгований мінік і зможе з ором там шось пободатись, але не лексус 3.5 ))
-
Ощущения езды на электросамокате с крышей 😄