(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще по RRSP, якщо я вірно зрозумів, можна перевищити ліміт на 2к без пеналті. Після 1% кожного місяця на суму перевищує ліміт - пеналті. Ще дізнався такий кейс: Якщо у вас є річний бонус від роботодавця, наприклад, який таксами поріжуть майже 50%, то краще домовитись з роботодавцем закинути всі кошти зразу на РРСП.
-
Так звичайно. Ліміт буде зменшуватись, але тут кожен рахує окремо свій кейс. У мене наприклад, якщо ліміт закінчився то роботодавець свій метч теж не буде кидати і тоді я вже буду рахувати що краще, заплатити пеналті та продовжувати внески вище ліміту чи зупинистись і втратити контрибуцію від роботодавця
-
це те ж саме, єдиний мінус, що тобі прийдеться чекати якийсь час на те, щоб гроші повернули, ну і потрібно відповідно мати вільні кошти щоб самому поповнити собі rrsp (тут ніби вже писали що дехто навіть кредити бере щоб rrsp поповнити). ну але звичайно набагато зручніше щоб роботодавець одразу напряму закинув.
-
Чого?
-
У совокупності з проблемою з консульськими послугами за кордоном ця новина дає цікаві висновки
-
оп, то ми вже в раю блін)
-