(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хоча офіційно в нашій провінції холідей Або даблпей
-
Не знаю сьогодні в манітобі я працював бо компанія в Торонто головний офіс
-
Але є поняття average velocity per time period (week/sprint/month/quarter) І після достатньої кількості періодів можна подивитись і скласти приблизну картину Я коли тім лідом був, дивився на таке, порівнював співвідношення avg velocity з level of seniority та рівнем зп, мав приблизну картину. Це не exact science, бо є міспойнтінг, пойнти приблизні, є менторинг, кількість рев'ю та ще купа факторів, але over long enough period все одно можна детектити серйозних андерперформерів
-
І день незалежності Польщі 😅
-
Ну вона ж не прям specifically пришла просити це не робити. Вона приходить на 1-1 кожні 2 чи 4 тижні, починає виспрашувати що та як в команді, мабуть я шось сказала про якусь таску (що довго робилася) от вона й сказала що з її точки зору, якщо навіть шось довго робиться, лізти не треба. Я дуже сильно підозрюю, що це була її персональна точка зору, а не політика компанії. Бо у мене це в компанії вже пятий проект, а такі рекомендації давав тільки 1 ейчар
-
А у вас шо, на 1-on-1 про роботу розмовляють? О_о У мене тут вже третій менеджер (промоушни реструктуризації і тд), із всіма трьома триндим про що завгодно - ігри фільми серіали фестивалі дітей і бог зна ще що, про роботу може пару фраз раз на місяць 😂