(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бути котиком це топ взагалі
-
Хочу бути котиком, їсти і спати, і не знати що коїться
-
відповідь може бути різною. У мене враження, що я розмовляю з 6-річною дитиною. Ну очевидні ж речі наче😒
-
Свалбард
-
тому, що це так не працює. Будь-яке пво не збиває 100% цілей. В принципі. Це навіть офіційно відомо. А при масованих атаках шанси не збити вищі, завжди можна виснажити пво. Тому є пріоритети цілей і є пропуски
-
таке вже колись було, нічого страшного думаю що зміниться
-
В нову Зеландію
-
Так Ізраїль наче вже пообіцяв відповідь
-
Треба валить на якийсь острів
-
Просто яструби перевелися в білому домі
-
Я не бачу смислу спорити бо ми не знаємо яке пво у Ізраїля і як їм США допомагали чи ні, звісно якщо ракета летить в поле чи в муляж бази то її збивати не будуть, на відео видно що ракети влучили якщо не в столиці то дуже близько (якщо вони допустили ракети до столиці і спеціально не збили то яйця у них канєшно стальні). Ну а сприводу того що ракети розвалили лише сараї і кущі ну так ніхто і не скаже якщо був командний пункт знищений, навіть в Україні про таке не првідомляють
-
Хто заповнював T2209 Federal Foreign Tax Credits, можете порадити бухгалтера?
-
Заразить шкіряних - вони його пролікують
-
Що саме пояснити? Я теж вважаю, що Іран навмисно робить ці атаки максимально показовими, але не критичними, щоб уникнути занадто серйозної відповіді Ізраілю. Але це все імхо. Як насправді - невідомо. Щодо пво вище все прозоро наче написаної
-
Блін точно
-
Потужно відпрацювали 500 ракет
-
Так поясни, ми тут говоримо що все це фєйк і Іран не хотів нашкодити ну бо не хотів отвєтку, а лише хотів показати внутрішній аудиторії що ось типу обстріляли Ізраїль, а насправді обстріляли поле за тел авівом
-
якби не глисти
-
Каждый день
-
Так они и щас постят
23 Jan 2023, 01:02
571841/645592
about 4 hours ago