(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
EL AL is the only commercial airline to equip its planes with missile defense systems to protect its planes against surface-to-air missiles, is considered one of the world's most secure airlines, thanks to its stringent security procedures, both on the ground and on board its aircraft.
-
Голосом Януковича ?:)
-
був такий російською в оригіналі. я ще в 2021ом його побачив та зробив як веб-сторінку на декількох мовах fucking-calendar.netlify.app/
-
я брав оригінал 🤷♂️
-
хоча, може й трохи змінив, не пам'ятаю) наприклад, жовтень російською в оригіналі був інший, здається
-
Та я просто не викупаю чого вони в травні бухають то) ще ж не випускний
-
російською було "бухие школьницьі" :) там ще російська є, подивіться) я залишив її, але заголовок змінив)
-
Кайф, а чо йобані школярі в травні? )
-
коротше, якщо є бажання - пропонуйте інші назви місяців)
-
знайшов, ось пост в той день, коли я його зробив) на фотці - оригінал, який я взяв за основу, і переклав на інші мови t.me/memuaryi/10135
-
Я не вірю шо я так душню )) але ти походу школярів замість червня в травень всунув) он вони в июнє
-
а, точно) пропустив бруд в березні))) буває 🤷♂️
-
👩🏫Шукаєте репетитора для своєї дитини? Запрошую на цікаві та продуктивні заняття з шкільних предметів,які допоможуть засвоїти матеріал та покращити результати📚 Гнучкий графік у зручному онлайн форматі👩💻 Перший пробний урок-консультація безкоштовно!!! Запис в особисті📩
-
Менеджери: зараз замовник пішов вимогливий, вони вже не хочуть просто бекенд девелоперів чи фронтенд девелоперів, вони хочуть щоб людина вміла і фронтенд і бекенд і потестити і подевопсити і ретроспективу провести Думаю: ну в мене чоловік може теж багато чого хоче, але живе з тим що є 😂️️️️😂️️️️😂️️️️️️ або є шо поїсти але неприбрано, або прибрано і нема чого поїсти