(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це в українській групі (Ukrainians in Toronto) радили українців (Roman Transport). Кажуть reasonable prices. Ну і в них відгуки норм.
-
Да давайте чатом поможем за 100 per hour 💪✊😬🫡
-
працювати на будівлі це 1.5 години сумарно вкалувати, 6 годин пінати хуї, чаї гоняти, палити, та анегдоти травити про Трюдо. Мувінг це майже 100% "фокус тайма" без передиху
-
включало такогож великий трак який вони брали
-
в мене спина почала боліта поки я просто дивився як вони ото таскають ))
-
якщо перерахувати на години 1 в 1 то може бути і більше (скоріш за все і буде) але там погодинно платять і повір, ти не захочешь так працювати )
-
Работать нужно на стройке а не головой
-
Та так и есть
-
а то може і тут айтішники як лохи?)))
-
цікаво, скільки саме грошей за годину мувінг компанія платить працівникам
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 -Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ✅Використовую професійну апаратуру ✅Маю вищу освіту🎓 ✅Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✅солістка європейських сцен у понад 10 країнах ,гастролювала у Китаї,В‘єтнамі ✅Виступала на сценах де гастролювали Beyonce,Justin Bieber,Lady Gaga ,Sting,Adele ✅Провела понад 5000+ тис уроків онлайн ✅Мої учні призери вокальних конкурсів та Учасники Голосу країни (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 -Всі запитання до @voice_studio_sing
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 105тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5-351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal [email protected]
-
Гайз нужен ваш совет. Думаю вернуться в Канаду. По вашему мнению где самое кайфовое место? Полтора года жил в Торонто - там работа, индусы и какая-то дичь как по мне. Вайд города - вначале вау а потом ебаш и умри от работы и трафика. После жил в Калгари - там вайб - скучновато и холодно пиздец. Какие еще бывают опции? Вообще в целом мы с женой объездили три раза всю Канаду на машине. Как-то блин скучно. Но! Может быть я стоит пропустил? И кому-то удалось?