(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут детальніше розписано, по суті обмеження стосуються відкритого вогню, а от портативні газові грилі проходять майже всюди www.ontario.ca/page/outdoor-fire-restrictions#section-0
-
точно
-
походу вышел гайд на 2023 год, если я не туплю
-
Зазвичай де завгодно на відкритому повітрі, з дотриманням деяких правил безпеки. Якщо це якийсь парк то там табличка може бути де пише що не можно; якщо десь глибоко у лісі - треба дивитися by-law в тому регіону чи місті. Наприклад, багато людей беруть мангали з собою на Toronto Island або Niagara Falls.
-
t.me/UkrainianCanada/859
-
Смажити можна тільки в парках та спеціально відведених місцях?
-
vm.tiktok.com/ZMFHKeL1Q/
-
Ось такі BBQ станції є в багатьох парках. Приходь зі своїми вугіллям і готуй що хочеш. Або портативний гриль - теж популярний варіант
-
*when you parents are literally mines slave owners and you get endorsed for being african-american*
-
Depends on the context, I think
-
In this case "natives" are related to english language. I'm a native Ukrainian/ruzzian speaker
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Задерикаша.
-
Мої знайомі купили портативний гриль на газовому балоні. Можна в машину закинути і поїхати куди завгодно з ним. М‘ясо дуже смачне виходить.
-
Я запитав конкретно про посмажити м'ясо на природі, а не про волання музики та алкоголь та сміття. Дякую за відповідь. Що робити у ситуації коли нема ні заднього двору, ні спільних мангалів?
-
В Канаді досить розповсюджена культура грилю. Грилі загального користування на газу є в багатьох кондо, можуть бути в домі чи на балконі в квартирі. При цьому очікується що люди за собою приберуть, якщо це спільний гриль, не будуть волати, вмикати музику, бухати. Взяти собі при цьому пляшку пива, замаскувавши її пакетом чи перелити в термо чашку - норм. А про «природу» в Онтаріо - якщо мова про GTA то мені здається тут вся природа - це тільки парки, і звичайно пікнік там можна влаштувати, але без під‘їжжання машиною з якої гупає музика до води, відкритого вогню, диму від приготування їжі. Подібні штуки трапляються, але то скоріше «потяг до коріння» в новоприбулих, ніж кандська культура)
-
Max, твоя русофобія дорівнює 80% (але це тільки сьогодні)!
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Задеридіжка.
-
“Native American” is not a proper definition to use anymore from what I know. It could be even considered offensive. I think “First Nations” is what Indigenous people are called by the officials now.
-
У тебя же очередь поднимается потому что туда какой-то сервис что-то писать собрался
-
Крутий досвід , ще раз дякую за підказку напишу їм . Як будете чути що комусь треба інтерни , кажіть )
23 Jan 2023, 01:02
57214/635702
6 minutes ago