(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мне нравится тут, что у меня хорошая фитнес студия 5мин от дома, вообще все что нужно в пешей доступности (в т ч вино и хороший хлеб), +погулять у реки в тишине - 2мин от дома. Не хватает моря. А, ну и за хорошей клубникой на ферму ехать, но это ж Канада
-
нормальные там фотки, слыш
-
Ок, якщо на переїзд у вас лише тільки ти і 26ʼ трак - я би теж брав помічників, бо тупо в одні руки працювать. А за їзду по дорогам як ви кажете «вузьких», то вони усюди однакові, аби в самісінький business downtown Toronto не заїжджати де і на машині стрьомна, та і то не все так погано. А якщо це райони з будинками - easy peasy. 26’ це ж по суті не semi trailer а F-650 Форд з великим мотором
-
Ото дякую за ще один такс котрий піде на хєр зна кого. Чисто радіо у віддалені південні райони проводити або просто франкофонам. Так хай франкофони і платять той такс, мені воно нафіг не треба. «Canadian officials have said the 5% tax, on streamers' Canadian sales, would help fund broadcast news in the regions, and video and audio content for indigenous and francophone communities.»
-
Вітаю! Потрібен репетитор?👩🏫 З радістю допоможу з предметами📚 - математика - українська мова - іноземні мови - підготовка до школи - підготовка до іспитів👨🎓 Записуйся вже зараз, та отримай перший пробний урок безкоштовно🌟 За деталями пишіть в особисті📩
-
Так що саме складного, я чогось не розумію? Ширина полоси на дорозі куди більше аніж достатньо, взяти амплітуду трохи більше аніж зазвичай щоб повернути - виглядає не як щось складне. Задом здавати тільки проблема, хоча на нових вони вже камери заднього виду вішають як на звичайних машинах
-
Consumer Reports опублікували рейтинг найбільш надійних автомобілей. Щоб його скласти проаналізували дані по 330 тис авто. Найбільш надійними виявилися японські машини. Китайських серед надійних машин не виявилося взагалі🤷♂️ @kazansky2017